Güneşten Korunma ve Beslenme

29-06-2021 13:26
Güneşten Korunma ve Beslenme

Güneş Ürünleri Kullanımında Önemli Hususlar

Güneş cildin beslenmesi açısından en etkili ve oldukça zengin kaynaklardan olmasından dolayı cildinizin bakımı için sadece güneşe çıkmak bile oldukça büyük bir fayda sağlayacaktır. Bir cilt rahatsızlığınızın bulunmadığı zamanlarda sağlıklı bir şekilde güneş ışıklarına maruz kalmak son derece faydalı olacaktır ki kimi durumlarda gereğinden fazla güneşe maruz kalınmışsa ciddi cilt sorunlarının habercisi olabilir. Bunların arasında ciltte kırışıklık ve erken yaşlılık belirtileri gibi daha basit sebepler bulunduğu gibi deri kanseri ve cilt kanseri gibi ciddi problemlerle karşılaşılması da söz konusu olabiliyor. Bu sebepten dolayı güneşten yararlanırken cildinizin beslendiğinden emin olurken diğer yandan da cildinizin en iyi şekilde korunmasını sağlayan güneş ürünleri ile en iyi korumayı sağlamak gerekiyor.

Bebek ve Çocuklara Özel Kullanım Önerileri

Bebek ve Çocuk Güneş Ürünleri Bebek ve Çocuk Güneş Ürünleri

Güneş kremlerini kullanırken bazı noktalara dikkat etmek gerekir. Bebeklerin hassas cildi kremlerden zarar görmesin diye doktorunuzun tavsiyesi ile başlamaya dikkat etmelisiniz. Çocuklarınız için ise doğru faktörü tercih ederek güneşe çıkmadan yarım saat önce uygulama yapmanız önerilir. Güneş kremleri evden çıkarken değil çıkmadan bir süre önce sürüldüğünde cildin kremi emmesi ve doğal görünüme kavuşması kolaylaşacaktır. Krem sürmeden önce cildin temiz olmasına dikkat etmelisiniz. Havuza girerken ise yanınızda bebek ve çocuklara özel güneş kremi bulundurarak havuz çıkışı çocuklarınızın sprey veya losyon özelliğindeki güneş ürünlerini yenileyebilirsiniz. Böylece suyla temas sonrası etkisi azalan kremlerin koruma için cilde yeniden uygulanması sağlanacaktır.

Doğru Güneş Ürünleri Nasıl Seçilmelidir?

Özellikle yazın deniz kenarlarında kullanımı oldukça artan güneş ürünlerinde kalitesiz seçimler yapmak cildinizde küçük cilt sorunlarına yol açacağı gibi cilt kanseri gibi büyük sorunları da beraberinde getirebilir. Özellikle suyla temas edildiğinde etkisini kolayca yitiren ürünlerden uzak durulmalıdır. Bu yüzden sürekli kullanımda cildinizi rahatsız etmeyen ve suyla temastan sonra etkisini yitirmeyen ürünler tercih etmek yerinde olacaktır. Güneş Ürünlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar genellikle bunlardır. Güneş Kremlerinden Bronzlaştırıcılara, yaşlanma karşıtı kremlerden vücut spreylerine kadar etkisi uzun süre devam edebilecek ürünleri tercih etmek de doğru bir seçim olacaktır.

Güneş Ürünleri Fırsatları ve İndirimleri

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.